A játék fejlesztői nem csak a PC-s és konzolos verziókon dolgoznak gőzerővel, hanem a mobilos változat is ugyanolyan prioritást élvez és törekednek a játékélmény jobbá tételére.

Személyre szabható HUD

Sok kérés érkezett a HUD személyre szabhatóságát illetően, ezért a héten ez a funkció is bekerült a játékba.

Játékon belül

Személyre szabható HUD

Játékon kívül

Személyre szabható HUD

Voice chat

Az Epicnél tisztában vannak azzal, hogy a kommunikáció egy kulcsfontosságú tényező, ha csapatban játszunk, éppen ezért dolgoznak a voice chaten a mobilos változatnál is. Ezen felül platformfüggetlenül tudunk csapattársainkkal beszélgetni.

Szem előtt tartják, hogy könnyedén némíthassuk magunkat vagy akár játékostársainkat is, egyetlen mozdulattal. Ennek a funkciónak egy külön gombot dedikálnak a kijelzőn.

Játékmenet és irányítás

További fejlesztéseken és javításokon dolgoznak a fejlesztők ezen a területen is. Ilyen például az automata futás és egyéb tüzelési módszerek hozzáadása. Amint életbe lépnek ezek a változások, a beállítások menüpontban mindenki ki tudja próbálni, hogy melyik áll a legjobban kézre.

Telepítési méret és frissítési élmny

Zavaró a telefonos változat túlságosan nagy mérete, ezért a jövőben ennek csökkentése várható. Az elkövetkező frissítések során a teljesítmény megtartása mellett az összméret csökkentésén fognak dolgozni a fejlesztők.

A frissítéseket is kisebb méretben kapjuk majd, valamint a háttérben is letölthetők lesznek.

Fortnite Battle Royale Android

Androidra is letölthető lesz a Fortnite!

A tervek szerint már nem kell sokat várnunk, hiszen már a nyáron letölthetjük a játék Androidos változatát. Hamarosan bővebb információkat is kapunk.

Statisztikák

Sokan kérték, hogy a statisztikákat telefonon is nyomon követhessük. Az Androidos megjelenéshez hasonlóan ezt a funkciót is nyáron fogjuk megkapni, feltételezhető, hogy a két megjelenés egy időpontban fog történni.

Stabilitás

Az Epicnél nagy figyelmet kap a játék stabilitása. Minden egyes frissítéssel azon dolgoznak, hogy kijavítsák a hibákat és a játék összeomlását eredményező tényezőket. Ha problémával találkoztok akkor használjátok a “Feedback” gombot a játékon belül.

via