Sziasztok Fortnite játékosok!

Emlékeztek még a decemberi 50 vs 50 limitált idejű játékmódra? Azóta volt már egy némított pisztoly mód (silencer) és a mai naptól elérhető a legújabb Sniper kihívás (január 29. – február 2-ig).

A játékmód során snipereket gyűjthetünk be, melyekkel levadászhatjuk ellenségeinket. Ha mégis közel harcra kerülne a sor, akkor a pisztolyok lesznek kiváló társaink a harcok során!

Ezt a meccset nem szóló játékosként, hanem egy squadban tapasztalhatjuk meg, ami számomra egy pozitív élmény, hiszen így könnyebben tudtunk bázist építeni.

Bármilyen meglepő a játék tempója egy kicsit sem lassul le, ha valaki attól fél, hogy most mindenki a saját kis bázisában fog campelni. Valójában golyózáporok közepette fogjátok kapkodni a fejeteket, hogy vajon honnan jött a lövés… (legalábbis ma velem így volt :D) Mióta a frissítésben láthatjuk, hogy ki milyen messziről lőtte le az adott ellenségét egyfajta siker élményt adhat egyeseknek ha minél messzebbről képesek lekapni valakit. Az én rekordom 130m.

A játékmód ideje alatt a shopban visszatértek a Holiday Gearek. Így, aki karácsonykor nem tudta beszerezni a mézeskalács skint vagy a cukros fejszét az most kárpótolhatja magát.
Pár nappal ezelőtt pedig a Patch V2.3.0- ban még egy elixirrel bővült a játék, talán az eddigi legerősebbel, avagy nevén nevezve Chug Jug-al.

Fortnite Battle Royale - Chug Jug

Mit is tud a kiwi szerű turmix? Mindössze 15 másodperc alatt felviszi maxra az életed és a pajzsod! Igen… jól olvastad! Durva mi?

Szóval mi a véleményetek, erről a módról és milyen módokat látnátok még szívesen? Neked milyen távolságban volt már „siker élményed”, hogy leszedtél bárkit is?
Osszátok meg velünk commentben!

-Cyper22-